Drevený nábytok

Objavte krásu a trvanlivosť nábytku z masívneho dreva!

Vitajte v našom internetovom obchode s nábytkom, kde vám s nadšením pre krásu a funkčnosť ponúkame jedinečnú kolekciu nábytku z masívneho dreva. Ak hľadáte kvalitné, odolné a elegantné riešenia pre svoj interiér, ste na správnom mieste!

Nábytok bez MDF. Bez dyhy.

Navštívte náš online obchod s nábytkom z masívu a objavte nespočetné možnosti skvelého nábytku. Dodajte svojmu interiéru výnimočný nádych a užívajte si trvanlivosť a radosť z neho po mnoho rokov!

OLEJOVANÝ BUK

Ideálna súprava pre obývacia izba

Kolekcia Beech vo farbe Tabacco. Avantgardný interiér. Krásny, nadčasový štýl. Vysoko precízne spracovanie. Tvrdé drevo a odvážny dizajn. Pozrite si najobľúbenejšiu kolekciu nábytku do obývacej izby.

olejovaný divoký dub

Dubový nábytok do obývačky

Súprava nábytku z divokého duba. Vyrobená z viac ako 150-ročného dubového dreva. Jedinečné ozdobné prvky na čelách dverí. Nábytok z masívneho dreva. Prirodzene krásny.

Masívne dubové drevo

Moderný nábytok do obývacej izby

Kolekcia Fende je ideálna pre moderné prostredie. Jednoduché, klasické masívy v krásnom dubovom dreve. Charakter im dodávajú malé ozdobné prvky vyrezané z jadra dubového kmeňa.

Borovicový masív

Súprava spálňového nábytku

Krásna súprava nábytku do spálne v medovom odtieni. Posteľ, komoda, nočné stolíky a skrine. Súprava z dreva pre tých, ktorí oceňujú prírodný charakter nábytku.

Tešíme sa na vás

Rýchly kontakt

Obchodné podmienky masivnynabytok7.sk

Nákupný košík